Alaplı sanayi esnafı dikkat çekmek amacıyla sanayi içindeki bozuk yollarda oluşan göletlere ağ attı.

Alaplı Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren bir gurup esnaf sanayi içindeki yolların bozuk olduğu gerekçesiyle göllete dönen çukurlara ağ atarak Belediye ve Sanayi sitesi yönetimine tepki gösterdi.
Muharrem Koçak,  20 yıldır sanayi sitesinde marangozluk yaptığını kışın çamur ve su birikintisinde yazın tozdan kurtulamadıklarını söyledi.
Tepkilerini göstermek amacıyla göllete dönen yollarda ağ atmaya karar verdiklerini ifade eden Koçak, şunları söyledi;
Belediye Başkanımız Nevzat Çimenoğlu, sanayi çarşısı esnafına yolların yapılacağı sözünü vermişti. Aradan geçen zaman için de sanayiye giriş yoluna beton döküldü. Ancak ondan sonra her hangi bir çalışma yapılmadı. Sanayi içindeki yollarımız çok bozuk. Kar yağışıyla birlikte yollarımız gölette dönüştü. Sanayiye müşteriler yollarımız bozuk olduğu için gelmez oldu. Yaya olarak bile çukurlarda oluşan su birikintileri yüzünden yürüyemiyoruz. Yollarımızın bir an önce onarılmasını istiyoruz
Muharrem Erdinç ise, su birikintisi yüzünden artık işimizi gücümüzü bıraktık göllete dönen yollara ağ atmaya başladık. Biz esnaf olarak çimentoyu temin edelim. Belediye Başkanımızdan para, pul istemiyoruz.
Sadece bizim sanayi çarşı içi yollarının bozuk olan yerlerini beton dökerek tamir ve onarmasını yapsın diye konuştu.