Alaplı  Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Gelgeç, Ereğli’de faaliyet gösteren 2 özel hastaneyle esnaflarımızın sağlık indiriminden yaralanmaları için anlaştıklarını bildirdi.

 

Gelgeç, gazetecilere yaptığı açıklamada, Odamıza üye esnafların sorunlarını yakından bildiklerini buna göre çalışma programı hazırladıklarını söyledi. Seçim öncesi verdiğimiz vaatleri yerine getirmek için çalıştıklarını ifade eden Gelgeç, şunları söyledi:

“Biz seçimlerden önce Anadolu Hastanesi ile bir protokol yaparak esnaf ve birinci derecede yakınlarının tedavisinde sağlık hizmetlerinden yüzde 30 indirim ile yararlanması için ön protokol imzalamıştık. Eski başkanımız Şeref Kocaman da Echomar Hastanesinde yüzde 35 indirimle tedavi olabilme sözünü almıştı. Biz her iki hastane ile anlaşma yaparak isteyen esnafımız istediği hastanede tedavisini indirimli olarak yaptırabilecek. Sağlık sektörünün önemli kuruluşlarından Anadolu ve Echomar Hastanesi ile imzaladığımız sağlık anlaşmasından dolayı mutluluk duymaktayız, bu anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

(Haber: Cem Sürmeneli)