Zonguldak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Fevkani Köprüsü'nün altında bulunan esnaflara yönelik başlattığı denetimlerini sürdürüyor.

Zonguldak Belediyesi Zabıta Müdürü Nejat Uludüz, yaptığı açıklamada son günlerde gündemde olan Fevkani Köprüsü'nün altında bulunan esnafların denetimlerini sürdürdüklerini ifade etti.

Zabıta ekipleri ve itfaiye ekipleri tarafından yürütülen denetimler hakkında bilgiler veren Uludüz, şöyle dedi:
Teknik olarak belediye başkanımız sonra diğer kurumlar görüşmelerini sürdürüyor. Sadece bize yansıdığı kadarıyla itfaiye müdürlüğü ile beraber ortaklaşa olarak köprü altında dükkanı bulunan esnaflarımızın yangın yönünden denetime tabii tuttuk. Yaklaşık otuz beşe yakın iş yerinde eksiklik tespit ettik. En kısa zamanda eksikliklerin yerine getirilmesi noktasında tebligat yaptık. Bu denetimlerimiz sürdürülecek. Bunu çarşıdaki esnaflarımıza da yaymak istiyoruz. Niye bu güne kadar bakılmadı gibisinden sorular olabilir ama ruhsatlar verilirken bu denetim yapılıyor. Ancak vatandaşlar bu konuda bir kısmı tembellik yapıyor. 70 TL verip yangın tüpünün değişimini yapmıyor. Bu eksiklikleri denetimlerle sürdürüyoruz.