Alaplı İlçesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyeleri için birlik, beraberlik ve kaynaşma kahvaltısı düzenledi. 

Alaplı Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte konuşan,Alaplı Kaymakamı Saim Eskioğlu, İlçedeki esnafları böyle güzel bir organizasyonda bir araya getiren Esnaf Odasına teşekkür ettiğini söyledi. 

Bugün aynı zamanda Anneler Günü ve Engelliler haftası olduğunu ifade eden Eskioğlu, şöyle konuştu: 




"Esnaf Odası Başkanı Muharrem Gelgeç, tüm esnafları bir araya getirerek güzel bir organizasyon yapmış. Muhtarlarımız,Belediye Başkanımız,kurum amirleri,oda başkanları,dostlar, anneler ve engelliler herkes burada birlik beraberlik kaynaşma böyle olur. Bu mutluluğun fotoğrafıdır. Dayanışma deyince buradaki tablo akla gelir. Esnaf odası çok güzel bir iş yaptı. Esnaflarımızı çok seviyorum.Hepsine bol kazançlar." 

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin' ise, Böyle güzel bir organizasyon düzenleyerek esnaflarımızı bir araya getiren Oda Başkanımız Gelgeç'e ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza sonsuz  teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca bugün anneler günü, başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin anneler günü ve engelli kardeşlerimiz in'de Engelliler Haftasını kutluyorum." dedi.




Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Gelgeç'de, Bu sene 5'incisini düzenlediğimiz Birlik,Beraberlik ve Kaynaşma Kahvaltısına katılan tüm esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Tüm annelerimizin anneler günü kutluyorum. Ayrıca Engelliler haftası nedeniyle tüm engelli kardeşlerimizi günlerini kutluyorum.Oturarak voleybol liginde Türkiye şampiyonu olan ALGES oturarak voleybol takımını da tebrik ediyorum." dedi. 

Konuşmaların ardından, Kaymakam Saim Eskioğlu ve Belediye Başkanı Nuri Tekin tarafından, Berberler ve Kuaförler Federasyonu Genel Başkanı Bayram Karakaş ve Alaplı ALGES Spor Kulübü başkanı İsmail Korkut'a plaket takdim edildi.