Alaplı Saadet Partisi İlçe Başkanı Yaşar Arıkan, ülkede yaşanan ekonomik kriz nedeniyle esnafın, işçinin, memurun, dul ve yetimlerin mağdur durumda olduğunu belirterek ülkenin içinde bulunduğu durumdan kurtaracak tek partinin Saadet Partisi olduğunu söyledi.

Saadet Partisi Alaplı İlçe Başkanı Yaşar Arıkan, ülke gündemi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ülkenin ekonomik yönetimini olumsuz bulduklarını belirten Arıkan, "Çaresizlik söz konusu de ğildir. Çözüm vardır. Çözümün adresi Saadet Partisidir" dedi.
Arıkan, "Ülkemizin ekonomik durumu günden güne içinden çıkılmaz bir durum almaktadır. Bu ekonomik sıkıntı Alaplı'mızda da kendini belirgin bir şekilde hissettirmektedir. Çarşı içinde esnafımız siftahsız dükkân kapatmakta, rampalı çarşı esnafı ise son derece bu ekonomik sıkıntıdan etkilenmiş, her hafta dükkân kapatmakta ve çarşı boşalmaktadır. Öten yandan bir nebze olsun taze kan sağlayan Tersaneler bölgesinden de hiç olumlu haberler gel miyor. Son haftalarda işçi çıkarmaları hızlandı. Vatandaşın boynu önüne eğik, karamsar bir Ramazan ayı geçirmektedir. Yaklaşan Ra mazan bayramı öncesi Esnaf mağ dur, memur mağdur, işçi mağdur, emekli dul ve yetimler mağdur böyle bir durumu hiç değilse Alaplı 'mızda görmek istemezdik. Ne yazık ki Ülke mizi baştanbaşa saran bu vahim durum bu çalışkan milletimizin kaderi olamaz. Burada biz Saadet Partisi İlçe Teşkilatı olarak Ülkemizin ekonomik Yönetimini olumsuz buluyoruz. Çaresizlik söz konusu değildir. Çözüm vardır. Çözümün adresi Saadet Partisidir. Alaplı'lı hemşerilerimizi bu sıkıntılı günleri atlatıp Saadetli günler ve hayırlı ramazanlar ve bayramlar geçirmesini diliyoruz"