Malkoç, “Devrek kararını vermiş görünüyor. Devrek’te insanlar artık değişimin olması gerektiğine inanmışlar. Devrek’e önderlik edecek bir insan gerekiyor.  O mazbatayı halkın alacağına inanıyorum.  Devrek’i sizlerle birlikte yöneteceğiz ” diye konuştu.

 

CHP Devrek Belediye Başkan Adayı Songül Malkoç çalışmalarını sürdürüyor. Malkoç beraberindeki kalabalık partili topluluğu ile birlikte akşam saatlerinde Çekeneciler sokakta yeni bir iş yeri açan Yaşare ile oğlu Onur Yasin Bilgen’in işletmeye başladıkları Merkez Kıraathanesini ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Dışarıda oturan vatandaşlarla da tek tek konuşan ve işyerini de ziyaret eden Songül Malkoç kahvede vatandaşlarla bir toplantı yaptı.

 

ONUR BENİM İÇİN ÇOK ÖZEL BİR ÇOCUK

“Bugün buraya hayırlı uğurlu olsun ziyaretine geldik” diyen Songül Malkoç, “Burayı Yaşare hanım  yeni devralmış Allah kendisine bol kazanç nasip eder inşallah. Çocuğu Onur Yasin Bilgen benim için özel bir çocuk.  Geçen yıl kendisini tanıdım ve raporunu almada elimden gelen yardımı yaptım, baston kursuna kendisini getirdim sonra iyi kötü elimizden geldiğince kendisine bir ev açmaya çalıştık bugünde burada işyeri işletmeye başladı Allah utandırmaz İnşallah kendisine bol kazançlar versin diyorum” dedi.

 

DEVREK HALKI DEĞİŞİM İSTİYOR

Devrek’in kararını vermiş görünüyor olduğunu belirten Songül Malkoç,  “Beni bu akşam burada ikramlarla karşılamanız beni duygulandırdı teşekkür ediyorum. Devrek kararını vermiş gibi görünüyor. Grup Başkanvekilimiz Muharrem İnce geldiğinde Devrek inanılmaz bir kalabalıkla kendini karşıladı.  Bu bizi şımartmayacak ve rehavete kapılmayacağız ve çalışmalara yine devam edeceğiz.    Devrek’in bizden bir isteği olduğunu düşünüyorum.  Devrek’te insanlar artık değişimin olması gerektiğine inanmışlar.  Muharrem İnce’nin Devrek ziyaretinde buranın sıkıntılarını, ESO ve TSO’da konuştuk. Esnafımızın durumu gerçekten çok vahim, TSO’da iş adamlarının durumunun çok vahim olduğunu gördük.  Tüm bunların üzerine birde Devrek’e cezaevi geliyor.  Devrektaş  gibi  bazı işletmelerin kapanması, Tabur’un kapanması lokantacısı, berberini ve bir çok esnafı etkilemiş.  Tüm bunlar yaşanırken Devrek’e önderlik edecek bir insan gerekiyor.  Bu yetkiyi de Allah izin verirse 30 Mart seçimlerinde halkımızın bana vereceğini düşünüyorum.  Devrek’in şu güzel insanları bana bu yetkiyi verecek” dedi.

 

“MAZBATAYI HALKIMIZ ALACAĞINA İNANIYORUM”

Malkoç sözlerini şöyle sürdürdü; “ Devrek’te Her gün esnafımızın yanında oturup onları dinliyorum. Ama bugün çok mutlu oldum. Devrek’te bu ilgiyi görünce Devrek halkının cesaretlendiğini hissettim.  Bu anlamda da inşallah Devrek’te yerel iktidara, Devrek’i sizlerle yönetmeye birlikte gideceğimize inandım.   O mazbatayı halkın alacağına inandım.  Onun için ben diyorum ki sadece ben çalışmayayım, sadece meclis üyelerim çalışmasın, sadece yönetim çalışmasın hep beraber halk olarak sizlerde çalışın ve bizleri amacımızı Devrek’e hizmet etmek olduğunu çevrenize de anlatın bu noktada hepinizden de destek istiyorum. Çok yakın zamanda Devrek’in ekonomisini olumlu yönde etkileyecek olan projelerimi de halkımıza açıklayacağım. Tüm halkımıza da buradan en içten sevgi ve saygılarımı gönderiyorum"