1. Karadeniz Ereğli Kent Konseyi Esnaf Çalışma Grubu Başkanlığı görevini de sürdüren İsmet Yazıcıoğlu esnaflar adına yaptığı konuşmasında, son dönemlerde Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin başta uyuşturucu ile mücadele konusunda önemli çalışmalar yaptığını belirterek teşekkür etti.




Esnafın asker ve polisin her zaman yanında olduğunu ifade eden Yazıcıoğlu, "Ereğli İlçe Emniyet Müdürümüz Fahri Küçük başta olmak üzere tüm ekibine son dönemlerde özellikle uyuşturucu ile mücadele konusunda göstermiş oldukları özverili çalışmalardan ötürü ilçe esnafı olarak teşekkür ediyoruz. Gerçekten de son dönemlerde gerek asayiş uygulamaları gerek trafik düzenlemeleri gerekse de uyuşturucu ile mücadelede polisimizin kararlı tutumu toplumun her kesiminde takdir ile karşılanmıştır. Kentimizin daha huzurlu bir kent olması yönünde özverili çalışmalarınızın devamını temenni ediyoruz. Yapılan güzel çalışmaların takdir edilmesi gerektiğini düşünüyoruz" dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük de esnafın ziyaretinin kendileri için çok değerli olduğunu ve moral ve motivasyonlarına katkı sağladığını kaydetti. Ziyaret yaklaşık 1 saat sürdü.
 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)