Alaplı'da eski pazaryeri açık otopark alanı çevresindeki yolların beton kaplanmak suretiyle bakım ve onarımının yapılması, bu çevredeki esnafları da memnun etti.
Çevre esnafı, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu'nu davet ederek, beton kaplama çalışmaları tamamlanan yola kurdukları masada tatlı ikram ettiler.
Yolun bozuk olmasını daha önce eleştirdiklerini hatırlatan çevre esnafları, Yol sorunumuza dikkat çekmek için daha önce iyi niyetle eleştirilerde bulunmuştuk. Amacımız, işyerlerimizin önünden geçen ve trafik açısından işlek bir konuma sahip olan yolumuzun yapılmasını sağlamaktı. Beton kaplanmak suretiyle bozuk olan yolumuz yapıldı. Bugün de, Belediye Başkanımızı davet ederek, kendisine duyarlılığından dolayı teşekkür edelim istedik diye konuştular.
Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu da, bozuk olan yollarda, daha önce yapılan program doğrultusunda bakım ve onarım çalışmalarının devam ettiğini belirterek, Bu yol da bizim programımızdaydı ve yapılacaktı. Nitekim, programa uygun olarak bu yolun da beton kaplayarak bakım ve onarımını yaptık. Bu yolun, şehir içi trafiği açısından da hassas bir öneme sahip olduğunu biliyoruz. PTT Yokuşu Sokak ve bu alandaki çalışmaları tamamladıktan sonra Karşıyaka Mahallesi'nde yol çalışmalarına devam edeceğiz dedi.
Belediye Başkanı Çimenoğlu, esnaflara da nezaketlerinden dolayı teşekkür etti.