Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Mehmet Salih Demir, Meclis Başkanı İrfan Gül ve Yönetim Kurulu üyeleri, Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref'i ziyaret etti.
Mehmet Salih Demir, ziyaret nedenini, "TSO'nun kuruluşunun 90'ıncı yılındayız. Biz her yıl yüksek vergi veren arkadaşlarımızı ödüllendiriyoruz. Onların başarılarının diğerlerine örnek olmasını istiyoruz. Bu çerçevede geçen yıl Eşref Yapı firmasıyla vergi veren Belediye Başkanımız İsmail Eşref'e de ödül vermek için geldik" şeklinde açıkladı.
Belediye Başkanı İsmail Eşref, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken şunları söyledi;
"Eşref Yapı olarak biz de TSO'nun mükellefiyiz. Zonguldak çok vergi veren bir il olmasa da, en üstlerde olmaya çalışacağız inşallah. Belediye olarak devletimize borçluyuz, ama borcumuzu vereceğiz. 3-4 ay gibi kısa bir sürede iyi noktaya geldik. Bunu tasarruflarla yaptık. 250 bin TL'lik enerji masrafımız, 200 bin TL'ye düştü. Katı atıktan abone başı yaklaşık 5 TL alarak, 50 bin TL gelir elde ettik. Tasarrufla, tahsilâtla dengeyi birbirine yaklaştırdık. Ödemeleri kolaylaştırdık. Bu düzeni böyle devam ettirirsek, Zonguldak'ı daha kaliteli bir yaşama kavuşturacağız."