Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ZTSO)  BAKKA ile birlikte  “2013 Yılı Teknik Destek Programı” kapsamında düzenlediği “Liderlik ve Etkin Yöneticilik Eğitimi” seminerinin 3. Gününde personele Etkili İletişim ve Beden Dili anlatıldı.

TSO bu konuda şu açıklamayı yaptı:

Geçtiğimiz ay Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Renda Okay ile BAKKA Uzmanı Elif Acar arasında imzalanan Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı “2013 Yılı Teknik Destek Programı” kapsamında desteklenen personele “Etkili İletişim ve Beden Dili” semineri Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda yapıldı.

3-6 Mart Tarihleri arasında yapılacak olan seminerin 3. Bölümünde personele yönelik verilen eğitimi Uzman Gökhan Yenipazar sundu.

Vücudun konuştuğuna vurgu yapan Gökhan Yenipazar, eğitimin ilk gününde eller ve vücudun anlattıkları üzerinde durdu. Bacakların duruşundan kravat seçimine kadar her şeyin bir anlamı olduğunu belirten Yenipazar, bilerek veya bilmeyerek bilinçaltından kaynaklanarak hareketlerin yapıldığını ve kesin olmasa da her hareketin bir anlam içerdiğini söyledi. Eller ve göz temasının önemine vurgu yapan Gökhan Yenipazar, hepsinden de önce samimiyetin geldiğini belirterek, fotoğraflarla vücut dilinin anlamlarını anlattı.