Kdz.Ereğli Beşiktaş Taraftarlar Derneği tarafından organize edilen etkinliklere katılmak üzere Kdz.Ereğli'ye gelen Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman yoğun ilgi gördü. Orman yoğun ilgiye rağmen istenilen tüm fotoğrafları kendisi ile çektirdi, yoldan geçen vatandaşlara selam verdi, hal hatırlarını sordu. Orman, Kızılay çadırını da ziyaret ederek Kızılay yöneticileri ile görüştü.

 

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Dünya Kupası maçlarını izlediğini ve komşu olduğu için Yunanistan takımını desteklediğini kupanın ise Güney Amerika’da kalacağa benzediğini söyledi.

 

Kdz.Ereğli Beşiktaş Taraftarlar Derneği tarafından Devrim Bulvarında bulunan Amfi Tiyatro’da 60 çocuğun sünnet törenine katılan Orman, dernek yönetimini çalışmalarından ötürü kutladı, kesilen sünnet pastanın ardından çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

 

Orman daha sonra gazetecilere açıklamalarda bulundu. UEFA’nın Şampiyonlar Ligi’ne 3. Ön eleme turundan katılması beklenen Beşiktaş’a davet gönderilmesine ilişkin soruya, “Şimdi kur’a çekimi var inşallah gidip çok güzel bir kur’a çekip geleceğiz. Sonra da tur’u geçeceğiz Başka bir beklentimiz yok. Temmuz ayının sonuna kadar transferleri bitirmemiz var en makul şekilde transferleri bitirmeye çalışıyoruz” dedi.

“Transfer politikanız ile ilgili bir gelişme var mı?” sorusuna Orman, “Politika ile ilgili söylenecek bir şey yok. Transferi yapmak kolay ama çok parayı verdiğiniz zaman istediğiniz şeyi alırsınız bir bütçeniz var abuk sabuk paralar harcamak istemiyoruz. Alternatiflerimiz var hepsi ile ilgili çalışıyoruz” sözleri ile yanıt verdi.

 

Dünya kupası maçlarını izlediğini de belirten Orman, “Favorim derken Avrupa’dan fazla takım kalmadı. Ondan komşu Yunan takımına sempatim var komşumuz olduğu için. Dünyanın büyük ülkeleri var Brezilya gibi. Bu sene görünüyor ki kupa Güney Amerika’da kalacak gibi gözüküyor” dedi.

 

Orman sünnet şöleninde ve sahil gezisinde vatandaşlar ile bol bol fotoğraf çektirdi.

 

Sünneti gerçekleştiren doktor Barbaros Tabak'a ise Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman tarafından bazı oyuncuların imzaları bulunan forma hediye verildi.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)