Kdz.Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Niyazi Koçak, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Mehmet Genç ve yönetimine, Pasaport Şubesi'nin açılmasında verdikleri katkıdan dolayı teşekkür etti.

Emniyet Müdürü Niyazi Koçak, Ereğli TSO Başkanı Mehmet Genç'e iade ziyarette bulundu. Koçak, ziyarette yaptığı konuşmada, Emniyet Müdürlüğü binasında hizmete giren Pasaport Şubesi'ne katkılarından dolayı Genç'e teşekkür etti. Bu sayede vatandaşla iç içe olabildiklerini belirten Koçak, şöyle dedi:

"Geçmişte emniyete sorunu bulunan ya da olumsuz işlerle ilgili gelen vatandaş ağırlıklıydı. Şimdi ise polisin toplum destekli özelliği önplana çıkarmasıyla toplumla daha iç içe oluyoruz. Bu da bizi son derece memnun ediyor. Hizmete giren Pasaport Şubesi de bunu destekliyor. Şubemizden sadece Ereğli değil, Akçakoca ilçesi de faydalanabilir."

TSO Başkanı Mehmet Genç de bu tür hizmetlerin yapılmasında geç kalındığını ifade ederek, "Hizmetin yeri iyi tespit edilerek zamanında ve kaliteli verilmesi gerekir. Hizmetlerin hızlandırılmasında sivil toplum kuruluşlarını harekete geçirmek lazım. Odamızın da daha iyi hizmet verebilmesi amacıyla Devlet Demir Yolları'ndan Hazine'ye devredilen araziden yer talebinde bulunduk. Talebimize olumlu yanıt verilirse bu alanda daha kapsamlı hizmet binası yapmayı düşünüyoruz." dedi.

Bazı TSO yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette hatıra fotoğrafı çektirildi.