Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, üniversite okumak için Zonguldak'a gelen öğrencilere evini kiralayan vatandaşlara çağrıda bulundu.
Üniversite okumak için Zonguldak'a gelen öğrencilere, yüksek fiyatta ev kiralandığını ifade eden Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, vatandaşlara çağrıda bulundu. Zonguldak'ın dışarıda tanıtılması için vatandaşların üniversite öğrencilerine sahip çıkmasını isteyen Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, şöyle dedi: Üniversite imtihanları sonuçlandı. Üniversitemize gelecek olan çocuklarımız kayıtlarını yaptırmaya başladılar. Ev sahipleri çok pahalı kiralar istiyor. Kozlu halkına sesleniyorum. Bu çocuklar bizim çocuklarımız, bizim evlatlarımız da diğer illere okumaya gidiyor. Bu çocuklar bizim ilimizin fahri elçileri olacaklardır. Şehrimizden aldıkları havayı dışarıya yansıtacaklardır. Şehrimizi kötü tanıtmayalım. Bu çocukları kendi evlatlarımız gibi görelim. Birkaç kuruş ekonomiye bakmayalım. Kiralarını normal kiralardan daha düşük verelim. Esnaflarımız bu çocuklarımıza sahip çıksın. Daha çok alışveriş yapsınlar. Daha düşük fiyata alışveriş yapsınlar.
Bu evlatlarımıza sahip çıkmazsak evlatlarımız Zonguldak'ı dışarıda hep yanlış tanıtacaklardır. Ekonomik koşulları zor olabilir, kiradan gelecek paralarla geçineceksiniz belki ama ne kadar yardımcı olabilirseniz hepsine yardımcı olun.