Zonguldak'ta bir eve camdan giren kişi ya da kişiler 3 adet altın bileziği ve 200 Euro'yu çalarak kayıplara karıştılar. Edinilen bilgiye göre; Mithatpaşa Mahallesi Şehit Volkan Çelik Caddesinde M.F.'ye ati eve camdan giren kişi ya da kişiler 3 adet burmalı bileziği ve 200 Euro parayı çalarak kayıplara karıştılar. İhbar üzerine gelen polis ekipleri incemelerinin ardından altın ve parayı çalarak kaçan kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı.


Park halindeki aracı çizdiler
Zonguldak'ta park halindeki aracın kapılarını ve tavanını çizen kişi ya da kişiler kayıplara karıştılar. Alınan bilgiye göre; Çaydamar Mahallesi Kazım Karabekir Caddesinde S.Y. ait 67 DV 114 plakalı park halindeki aracı kişi ya da kişiler kaput ve tavan kısmının sert bir cisimle çizerek araca zarar verdiler. Olay yerine gelen polis ekipleri incelemelerinin ardından kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı.


Bunalıma giren kişi hap içti
Kilimli beldesinde bunalıma giren kişi 30 adet hap içerek intihara teşebbüs etti. Edinilen bilgiye göre; Hisar Arkası Mahallesi Deniz Kent Çıkmaz Caddesinde oturan G.T. isimli kişi bunalı girerek evde bulunan Doraksil isimli ilaçtan yaklaşık 30 adet içerek intihara teşebbüs etti. Yakınları tarafından hastaneye kaldırılan G.T.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.


Maddi sıkıntılarında
dolayı eşini darp etti

Zonguldak'ta maddi sıkıntılarından dolayı kişi eşini darp etti.
Edinilen bilgiye göre; Terakki Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesinde oturan Y.G. isimli kişi maddi sıkıntılarıdan dolayı eşi S.G. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Y.G. eşi S.G. darp etti. Komşularının ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri Y.G.'yi gözaltına alarak ifadesini almak üzere polis merkezine götürüldü. Hastaneye kalıdırılan S.G.'nin ise hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.


Abisi ve yengesi tarafından
dövüldüğünü iddia etti

Kozlu beldesinde ailevi sorunları nedeniyle abisi ve yengesi tarafından dövüldüğünü iddia eden kız polise giderek şikayetçi oldu. Edinilen bilgiye göre; Merkez Mahallesi Mimoza Sokakta N.U. isimli kişi ailevi sebeplerden dolayı A.A.M. ve yengesi S.M.'nin ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine abisi ve yengesi tarafından dövüldüğünü iddia edenz N.U. isimli kız polise giderek şikayetçi oldu. Şikayet üzerine olay yerine gelen polis ekipleri A.A.M. ve S.M.'yi gözaltına alınarak ifadelerini almak üzere polis merkezine götürüldü. Hastaneye kaldırılan N.M.'nin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.


50 adet hap içti
Kozlu beldesinde ailevi sıkıntılarından dolayı bunalıma giren kişi 50 adet hap içerek intihara teşebbüs etti. Edinilen bilgiye göre; Güney Mahallesi Leylak Caddesinde R.A. isimli kişi ailevi sebeplerden dolayı bunalıma girerek ismi bilinmeyen ilaçlardan 50 adet içerek intihara teşebbüs etti. Hastaneye kaldırılan R.A.'nın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Arkadaşının kimliği ile
tedavi olan kişi yakalandı

Ereğli İlçesinde bir anlık sinirle ile cama vurarak yaraladı. Sosyal güvencesi olmadığı için ise arkadaşının kimliği ile tedavi olmak isterken ise yakalandı.Alınan bilgiye göre; Kavaklık Mahallesi Ulus Caddesinde U.D.S. isimli kişi bir anlık sinir ile elini cama vurarak yaralandı. Sosyal güvencisi olmadığı için ise arkadaşı F.Ç.'nin kimliği ile tedavi olmaya çalıştığı sırada ise hastane polise tarafından yakalandı. U.D.S. hastanedeki tedavisinin ardından arkadaşı F.Ç. ile birlikte gözaltına alınarak ifadeleri alınmak üzere polis merkezi götürüldü.


Aracında müzik dinledi,
82 TL ceza yedi

Ormanlı beldesinede aracında yüksek sesle müzik dinlediği ve çevreyi rahatsız ettiği için jandarma ekipleri tarafından 82 TL ceza kesildi.  Alınan bilgiye göre; Ormanlı Beldesinde R.K isimli kişi kendisine ait aracında yüksek sesle müzik dinleyerek çevreyi rahatsız ettiği için jandarma ekipleri tarafından kabahatler kanunu gereği 82 TL. idari para cezası kesildi.