CHP Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, Düzce-Ereğli duble yol çalışmaları kapsamında kapanan İlçe girişinin esnafları ekonomik acıdan zor durumda bıraktığını bildirdi.

 

Tosun, gazetecilere yaptığı açıklamada,  2010 yılında Taşbaşı mevkisinden kapanan İlçe girişini tekrar açılması için Belediye Başkanı Nuri Tekin’in çalışmalarına destek verdiklerini söyledi.

 

Esnafların ekonomik acıdan tekrar canlanması için girişin açılması gerektiğini savunan Tosun şöyle dedi:

 

“4 yıl önce Düzce-Ereğli duble yol çalışmaları kapsamında Taşbaşı mevkisinden kapanan İlçe girişi İlçe merkezinde bulunan esnaflarımızı ekonomik anlamda büyük zararlar vermiştir. Girişin açılması için Belediye Başkanı Nuri Tekin’in büyük gayretleri vardır. Biz CHP olarak Tekin’in bu gayretlerine ve çalışmalarına destek vererek atacağı her türlü adımın yanında olduğunu belirtmek istiyoruz. Alaplının sorunu olan girişin tekrar açılması için sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler, dernekler ve halkımızla kenetlenerek yolun açılmasına destek olmalıyız. İlçemizin ekonomisini tekrar canlanması esnaflarımızın rahat bir nefes alması için girişin acilen açılması gerekmektedir.”

(Haber: Cem Sürmeneli)