Kdz.Ereğli Endüstri Meslek Lisesi'nde müstahdem olarak çalışan Kemal Semiz isimli şahıs evinin balkonunda ölü bulundu.

Ereğli'ye bağlı Süleymanbeyler Mahallesi Çavdarlı Sokak'ta 3 katlı binanın ikinci katında yaşayan 36 yaşındaki Kemal Semiz, Kırşehir'den yaklaşık 20 gün önce Ereğli Endüstri Meslek Lisesi'ne tayin olmuştu. Komşularının, bir şahsın iki gündür balkonda yattığı ve hiç hareket etmediği ihbarı üzerine olay yerine gelen emniyet ekipleri, ev sahibi Recep Tezcan'la birlikte eve girdi. Vücudunun büyük bölümünde morluklar oluşan Kemal Semiz'in havaların sıcak olması sebebiyle sürekli balkonda uyuduğu tespit edildi. Olay yeri inceleme ekipleri, çalışmasını tamamlamasının ardından Kemal Semiz'in cenazesi otopsi için Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Ev sahibi Recep Tezcan, kendisine gelen telefonda yeni kiracının iki gündür balkonda yattığının ve hiç hareket etmediğinin söylendiğini aktardı. Tezcan olayı şu şekilde anlattı: "Sabah saat 08.30 sularında üst katta oturan kiracımız telefonla beni aradı. Alttaki dairenin bize ait olup olmadığını sordu. Ben de bizim olduğunu söyledim. Yeni kiracının balkonda iki gündür aynı şekilde yattığını ve üzerinde morluklar olduğunu söyledi. Ben de buna istinaden ilk olarak emniyete haber verdim. Emniyet ve olay yeri inceleme ekipleri geldiler. Kiracının ölü olduğuna kanaat getirdiler."

Okul idaresinin Kemal Semiz'in ailesi ile yaptığı görüşmede, sara hastası olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor