Zonguldak'ta kanalizasyon giderleri tıkanınca evlerini kanalizasyon suyu basan aile, aradıkları belediyeden vidanjörü kullanacak şoförün olmadığı yanıtı alınca büyük şaşkınlık yaşadı. Şoför olmadığı için vidanjör gelmeyince aile, evdeki suyu kendi imkanlarıyla tahliye etmeye çalıştı.

Reyhan Sokak'ta oturan Demirci Ailesi'nin oturduğu apartmanın kanalizasyon giderleri tıkandı. Apartmanın en alt katında oturan ailenin evini kanalizasyon suyu bastı. Evdeki eşyaları kullanılamaz hale geldi. Kanalizasyon şoku yaşayan aile, Zonguldak Belediyesi ekiplerine haber verdi. İddiaya göre, ekipler yaklaşık 2 saat sonra gelebildi. Evi kullanılamaz hale gelen Nurgül Demirci, Rögarı açamadık. Belediyeyi aradık. Gelmediler. Daha sonra geldiler. Yapamıyoruz dediler olmuyor deyip çekip gittiler. Ben burada sefalet içinde duruyorum. Onların yüzünden böyle oldu. Bütün apartmanların giderlerini bir yere bağlamışlar. Alt yapı yok. Alt yapı yapmıyorlar. Gidiyorlar ana sokakları yapıyorlar diyerek tepki gösterdi.
Vidanjör aracını kullanacak şoför olmadığı için tıkanan alt yapı giderlerinin açılamadığını söyleyen ev sahibi Sami Demirci, Belediye yetkililerini aradık. İki saat sonra gelebildiler. Ben kova ile eve su gelmesin diye boşaltmaya çalıştım. 5 kişi geldiler, demir uzattılar. Açılmadı diye gittiler. Bana akıl veriyorlar, bez tıkayacakmışım. Koskoca Zonguldak Belediyesi'nde şoför olmadığı için vidanjör gelemedi. Yer döşemelerini komple söktük attık şeklinde konuştu.