Saadet Partisi (SP) Zonguldak İl Başkanı Necdet Sarı, partilerinin 8'inci kuruluş yıldönümünü kutladı. Sarı, partilerinin 150 yıllık fikri bir geleneğin temsilcisi olduğunu belirterek, "Saadet Partisi, ilke ve hedeflerinden taviz vermedi, rüzgâra göre rotasını değiştirmedi, egemenlerin karşısında asla eğilmedi. Çünkü Saadet Partisi, bir siyasi partinin adından ibaret değildir. Evrensel bir medeniyet projesidir" dedi.
"150 YILLIK FİKRİ BİR
GELENEĞİN TEMSİLCİSİYİZ"
 "20 Temmuz 2001 tarihinde kurulan Saadet Partisi'nin 8'inci kuruluş yıldönümünü büyük bir gurur ve coşku ile kutluyoruz. Saadet Partimiz, 150 yıllık fikri bir geleneğin ve 1969 bağımsızlar hareketi ile başlayıp, MNP, MSP, Refah ve Fazilet Partisi ile devam eden büyük bir siyasi hareketin temsilcisidir. Bu süreçte yeniden büyük Türkiye'yi kurma konusundaki iddia ve irademizden hiçbir zaman vazgeçmedik. Saadet Partisi, ilke ve hedeflerinden taviz vermemiş, rüzgâra göre rotasını değiştirmemiş, egemenlerin karşısında asla eğilmedi. Çünkü Saadet Partisi, bir siyasi partinin adından ibaret değildir. Evrensel bir medeniyet projesidir. Herkes için özgürlük, herkes için adalet ve herkes için refah mücadelesidir."
"8'inci yıl vesilesi ile 'bir çiçekle bahar olmaz' diyenlere inat 'her bahar, bir çiçekle başlar' diyerek bu büyük mücadeleye öncülük eden Prof.Dr.Necmettin Erbakan'a siyasetin kısır kavgalara esir edildiği bir dönemde olgunluğu ve hoşgörüsü ile siyasete erdem katan Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recai Kutan'a yeni bir dil ve söylemle siyasetin yeni yüzü olan sayın Prof.Dr.Numan Kurtulmuş Bey'e ve en zor zamanlarda iddia ve iradesinden vazgeçmeyen, 'Ben varsam yeniden büyük Türkiye kurulacaktır' diyerek büyük bir azim ve kararlılıkla yürümeye devam eden davamızın isimsiz kahramanları, milli görüşçülere bütün kalbimle teşekkür ediyorum. Partimiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada millet yararına gördüğü icraatları destekleyecek, milli çıkarlarımıza ters her türlü gelişme ve politikanın da bütün gücüyle karşısında olacaktır. Bu yolda milletimizin emanetini kutsal saydık, caymadık, yılmadık, yolumuzdan dönmedik. Haksızlığa boyun eğmedik ve milletimize bir kez daha söz veriyoruz. Bundan sonrada milletimizden başkasına minnet etmeyeceğiz. Egemenlerin önünde diz çökmeyeceğiz. Küresel köyün kavalcısı olmayacağız. Milletimize asla yalan söylemeyeceğiz. Tutamayacağımız sözü vermeyeceğiz. Siyaseti bir çıkar aracı haline getirmeyeceğiz. Harun gibi gelip Karun gibi gitmeyeceğiz. Saadet Partimizin 8'inci kuruluş yıldönümünde milletimize ve Zonguldaklı hemşehrilerimize bugüne kadar verdikleri destek ve gösterdikleri teveccühten dolayı şükranlarımız sunuyor, özgürlükten, refahtan ve adaletten yana olan herkesi birlikte mücadele etmeye çağırıyoruz."