Zonguldak'ta bir tekstil atölyesine giren hırsızlar, Ramazan Bayramı dolayısıyla çalışanlara dağıtılacak olan 16 bin lira ile 100 bin lira değerindeki ziynet eşyasını çaldı.

Alınan bilgiye göre, Hikmet Kavaz'a ait tekstil atölyesine hırsızlık amaçlı girildiği ihbarı üzerine inceleme başlatan polis ekipleri, Kavaz'ın ofisinde bulunan kasanın açılarak, içerisindeki 16 bin lira ile 100 bin lira değerindeki ziynet eşyasının çalındığını belirledi. 



Güvenlik kameralarını incelemek isteyen ekipler, görüntülerin kaydedildiği bilgisayar kasası ile bazı kameraların kablolarının kesildiğini tespit etti. 

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.



Atölye sahibi Kavaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, işçilere bayram harçlığı dağıtmak amacıyla biriktirdiği paranın çalınmasından dolayı üzüntü duyduğunu söyledi. 

Eşinin yaklaşık 100 bin lira değerindeki ziynet eşyasının da çalındığını anlatan iş yeri sahibi, "Olayı duyar duymaz atölyeye geldik. Profesyonelce hırsızlık olayı gerçekleşmiş. Benim daha önce evime iki kez hırsız girmişti. O nedenle eşimin ziynet eşyalarını burada saklıyorduk. Biraz da paramız vardı. Kasadaki parayı da Ramazan Bayramı dolayısıyla çalışanlara dağıtacaktık. O para da gitti. Beni, giden ziynet eşyasından ziyade işçilerimizin harçlıklarının çalınması daha çok üzdü." dedi.