Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Türk Sanat Müziği Topluluğu'nun, Ereğli Eğitim Fakültesi spor salonunda düzenlenen konseri  izleyenlerine doyumsuz bir müzik gecesi yaşattı.

Rektör Prof. Dr. Mahmut ÖZER'in desteğiyle gerçekleştiği bildirilen konsere öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Birol Akbaba yönetimindeki Türk Sanat Müziği Topluluğu, solo ve koro olarak çeşitli makamlarda sevilen Türk sanat müziği eserlerini seslendirdiler. Oldukça beğeni toplayan konserin tüm şarkılarına öğrenciler ve davetliler alkışlarıyla gönülden eşlik ettiler. Konserin son bölümünde, koro şefinin davetiyle sahneye gelen öğrencilerin, Türk Sanat Müziği Topluluğuyla birlikte şarkılar söylemesi izleyicilerden büyük alkış topladı. Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Azar ve Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Aysel Memiş'in de sahneye çıkarak öğrencilerin yanında yer almaları konseri daha da renklendirdi.

 POSBIYIK İLE GÖRÜŞTÜ

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve eşi Neriman Posbıyık'ın da katıldığı etkinlikte Rektör Mahmut Özer ile Posbıyık'ın bir süre baş başa görüştü ve gündemde yeralan gelişmeleri değerlendirdiği öğrenildi. Özer ve Posbıyık'ın samimi sohbeti dikkat çekti.