Fenerbahçe Spor Kulübü geleceğin teminatı çocuklar ve gençler  için  başlattığı çalışma kapsamında “Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü” kurdu. Bu kapsamda Kdz. Ereğli Fenerbahçe şubesi de ilçedeki Kdz. Ereğli spor okulunu ziyaret edip çalışmalarla ilgili  sporcular, veliler ve teknik adamlara bilgilendirmelerde bulunup, katılımcı formları ile başvurular alındı.





Yöneticilerinden Kamuran Ayyıldız, Reşat Aldemir, Hüseyin Ernak, spor okulunun teknik adamları Savaş Öztürk ve Ömer Faruk Varlık’ın da katıldığı  etkinlikle konuşan  Derneğin Kdz. Ereğli Şube başkanı Serdar Özbek konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:




‘Tüzüğümüz 13/4 (d) maddesi gereğince 5 sene yıllık aidatını (yıllık aidat 100 TL) ödemiş çocuk ve gençlerimizin özel giriş ücreti ödemek suretiyle 18-30 yaş aralığında kongre üyelik bedelinin %50’sini ödeyerek üye olabileceklerini gençlerimizi hayata kazandırmak ve sosyal alanda geleceğe hazırlamak için başlatılan bu çalışmanın önemli bir adım olduğunu 18 yaşını doldurmamış herkesin katılabileceği bu çalışmanın ilerleyen zamanlarda sürprizler ile katılımcı çocuk ve gençlerimize yarar sağlayacağını belirtmek isterim.”



Bu arada Kdz. Ereğli Fenerbahçe şubesi olarak “Çocuk ve Gençlik Kulübü” katılım sorumlusu olarak Hüseyin Ernak’ın getirildiği vurgulandı.