Kdz. Ereğli’de gece  meydana gelen kazada 3 kişi ölürken 1 kişi ise ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye olay saat:03.20 sularında Kepez’den kert merkezine doğru gelmekte olan Murathan Özdemir (19) idaresindeki  67 TA 777 plakalı otomobil, Devrek Caddesi’nde önce elektrik direğine çarptı, ardından bina duvarına çarparak durabildi. Çarpmanın etkisi ile direkte bulunan kabloların aracın üzerine düşmesinden dolayı aracın alev aldığı öğrenildi.

Sürücünün yara almadan kurtulduğu kazada çarpmanın etkisiyle araçtan fırlayan Oytun Yazıcıoğlu (19) ile Yunus Ertan (19) yaşamını yitirdi. Ağır yaralanan Ersin Öztürk (18) ile Kubilay Yüksel (19) ise olay yerinde yapılan müdahalelerin ardından özel bir hastanede tedavi altına alındı. Durumu gittikçe ağırlaşan Kubilay Yüksel (19) yetkilerin müdahalesi altında Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Araştırma Hastanesine sevk edildi ama kurtarılamadı. Ersin Öztürk'ün tedavisine ise devam ediliyor.

Sürücü Özdemir  Bağlık polis karakolunda gözaltına alındı.  Kdz. Ereğli devlet hastanesi morguna gelen ölenlerin yakınları morg önünde fenalık geçirdiler.

 

Oytun Yazıcıoğlu'nun cenazesinin Devrek'in Yazıcıoğlu Köyü'nde ikindi namazından sonra,

Kubilay Yüksel ile Yunus Ertan'ın cenazelerinin Bozhane Camisi'nde kılınacak ikindi namazından sonra toprağa verileceği öğrenildi.

YUNUS ERTAN

OYTUN YAZICIOĞLU

KUBİLAY YÜKSEL