Serdar Coşkun (26) yönetimindeki 67 YC 930 plakalı otomobil ile ilçe merkezine seyir halinde iken Devrek yol ayrımındaki bulunan köprülü kavşakta korkuluklara çarparak yaklaşık 5 metreden tali yola devrildi.


Ters dönen araçtan Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerince çıkarılan yaralı 112 Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ilçedeki özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Sürücünün durumunun ağır olduğu öğrenilirken çarpma anında kopan bariyerler bir işyerinin önünde park halinde bulunan iki araca da zarar verdi.



Olay yerine çok sayıda ambulans ve Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne ait kurtarma ekipleri gelirken aracın içerisinde uzun süre başka bir kişi olup olmadığı kontrol edildi.

Kaza haberini alan Serdar Coşkun'un yakınları olay yerinde sinir krizleri geçirirken aracın devrildiği köprülü kavşakta duran araçlardan inerek olayı izleyen vatandaşları uzun süre polis başka bir kazaya sebebiyet verebileceklerii gerekçesi ile boşaltmak istedi. Meraklık vatandaşlar zaman zaman polisin ikazlarını dinlemedi, tartıştı. Bazı vatandaşlar ise cep telefonları ile olay anını görüntüledi.





(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)