Devrek Fem Dershanesi, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Devrek FEM, Güvender Yayınları'nın Türkiye genelinde yılda bir defa gerçekleştirdiği genel başarı sınavında Türkiye birincisi çıkarttı.
Devrek Atatürk İlköğretim Okulu 8'inci sınıf öğrencisi Recep Yusuf Bekçi, sınavda 100 soruda 500 tam puan alarak ilçenin yüzünü güldürdü. Bekçi, elde ettiği başarıyı, "Dershane ve okulumdaki öğretmenlerimin verdiği eğitim çok kaliteli. Özellikle Dershane öğretmenlerim benimle özel ilgileniyor, ailemin de büyük destekleri oluyor. Eğitimimi tamamladıktan sonra bilgisayar mühendisi olmak istiyorum" şeklinde özetledi. Türkiye genelinde 84 bin öğrenci arasında birinci olmayı başaran Recep Yusuf Bekçi'nin rehber öğretmeni Yusuf Avcı ile FEM Dershanesi Müdürü Mustafa Aydemir, yaptıkları açıklamada şunları söylediler;
"Öğretmenlerimizin fedakâr ve sistemli çalışmaları neticesinde Ana Fen Yayınları'nın da kalitesinin sonucu olarak, Güvender Yayınları'nın yılda bir defa yaptığı sınavda birinci çıkartmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Öğrencimiz, gecen eğitim döneminde de SBS Türkiye birincisi olmuştu.
Öğrencimizin elde ettiği başarılarla gururlanıyor ve Dershanemiz öğretmenlerine teşekkür ediyoruz." Güvender Yayınları da, Türkiye birincisi Recep Yusuf Bekçi'yi takdir belgesi ve hediye ile ödüllendirdi.