Fenerbahçe’li gazetecilerin oluşturduğu takım Galatasaray’lı gazetecilerin oluşturduğu takıma yarım düzüne gol atarken sayısız gol fırsatından da yararlanamadı. 6-4 Galip gelen Fenerbahçe’li gazeteciler maç sonrası büyük sevinç yaşadı.

 

Kdz.Ereğli’de görev yapan yerel ve yaygın basın temsilcilerinin oluşturduğu Fenerbahçeli ve Galatasaray’lı gazeteciler Erdemir Stadında “dostluk maçında” bir araya geldi. Fenerbahçe takımı Kaan Bostancı, Sertan Aydemir, Harun Hasman, Yıldıray Aktaş, Hasan Sarıalp, Şafak Negüzel, Özgür Okumuş ve Mustafa Kemal Bektaş’dan oluşurken Galatasaray takımı da Barış Okumuş, Yıldırım Yılmaz, Sinan Kabatepe, İlhan Çetin, Özgür Özgür, Noyan Keskin, Sina Çıladır, Muhammet Olgun, Yusuf Zobar'dan oluştu. Karşılaşmayı yöneten ve 10 sarı 2 de kırmızı kart gösteren Kaan Kocaman maçın son bölümlerine doğru yaşanan baskı ve itirazlara dayanamayarak sahayı terk etti. Zaman zaman büyük çekişmeye olan karşılaşmayı 6-4 Fenerbahçe takımı kazanırken sayısız gol pozisyonunu da cömertçe harcadı. Fenerbahçe’nin gollerini Mustafa Kemal Bektaş (4), Sertan Aydemir ve Özgür Okumuş, Galatasaray’ın gollerini Barış Okumuş, Noyan Keskin ve Muhammet Olgun kaydetti.

 

Maç zaman zaman büyük çekişmeye sahne oldu. 10 Sarı 2 kırmızı kartın çıktığı karşılaşmada 3 oyuncu sakatlığı nedeniyle bir süre maça devam edemedi. Maçın bitişinin ardından gazeteciler biraraya geldi ve dostluk mesajları verdi.