Fenerbahçe Spor Kulübü Hukuk İşlerinden Sorumlu Asbaşkanlar Tolga Aytöre ve Erhan Türkoğlu, Ereğli Fenerbahçe Taraftarlar Derneği’ni ziyaret etti.

 

Asbaşkan Deniz Tolga Aytöre, “Hedef 1 Milyon Üye” projesi kapsamında Ereğli’ye geldiklerini Zonguldak bölgesinden Fenerbahçe Spor Kulübü’ne gösterilen yakın ilgiden son derece memnuniyet duyduklarını söyledi.

Ereğli Fenerbahçe Taraftarlar Derneği Başkanı Serdar Özbek de, yaptığı açıklamasında, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün üst düzey yöneticilerini Ereğli’de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

“Hedef 1 milyon üye” projesinin tanıtımı için Ereğli’de düzenlenen geceye Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Teknik Direktör İsmail Kartal, futbolcular Webo ve Mert Günok’un katıldığını hatırlatan Özbek, “Şimdi de kulübümüzün Hukuk İşlerinden Sorumlu iki önemli Asbaşkanını ilçemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Derneğimiz tarafından yürütülen çalışmalara ilişkin kendilerine bilgi verdik, kulübümüze üyelik işlemleri tüm hızıyla devam ediyor. Fenerbahçe Spor Kulübü’nün ilçemiz ile ilgili de önemli destekleri ve katkıları vardır. Kulüp Başkanımız Aziz Yıldırım ve  yöneticilerimize sağladıkları destekten ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Asbaşkanlar Aytöre ve Türkoğlu daha sonra dernek yöneticileri ile Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş ile Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’i ziyaret etti.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)