AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin’in Fenerbahçeliler Derneğini ziyaret ederek taraftarlarla birlikte maç izleyip sohbet ettiği gönderilen yazılı açıklama ile şöyle bildirildi:

“Dernek Başkanı Serdar Özbek ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile samimi bir ortamda sohbet eden Şahin, Fenerbahçe’ye başarı dileğinde bulundu.

Dernek Başkanı Serdar Özbek ve Yönetim Kurulu Üyeleri de Erol Şahin’e başarı dileğinde bulunarak, Ereğli’de ki seçim kampanyasının demokratik bir ortamda gerçekleşmesini temenni ettiler.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, 31 Mart yerel seçimlerinden başarı ile çıkacaklarını ve belediyeyi mutlaka kazanacaklarını belirterek, İlçede spor ile ilgili yapılacak tüm projelerde taraftar dernekleri ile spor kulüplerinin görüşlerinin alınacağını ve projelere spor camiasının katkısını sağlayacaklarını söyledi.

Ereğli Belediyesini Ereğli halkı ile birlikte yöneteceklerini belirten Erol Şahin, halkın onay vermediği hiçbir projenin hayata geçirilmeyeceğini söyledi ve, “Herşeyi bilirim diyen bir siyasetçi hiçbir şey bilmiyor demektir. Projelerimizde toplumun görüşünü ve önerisini alarak katkısını sağlayacağız” dedi.

Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Serdar Özbek, AK Parti Belediye Başkan Adayı Erol Şahin’de kulübün atkı ve beresini hediye etti.

Dernek ziyareti sırasında Erol Şahin’e  AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı ve Gazeteci Mustafa Kemal Bektaş da eşlik etti.”



KADIN KOLLARI ÜYELERİ İLE BULUŞMA

Erol Şahin ve İlçe Başkanı Fatih Çakır partinin Kadın Kolları Üyeleri ile kahvaltıda buluştu. Şahin, kadınlara yönelik projelerini anlattı.

Kadın Kolları Üyeleri ile kahvaltıda buluşan Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin’e kadınlar büyük ilgi gösterdi ve seçim kampanyası boyunca canla başla çalışma sözü verirken şöyle dedi:

“Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ereğli mitingindeki, “Ereğli’nin milletvekili benim” sözlerini hatırlatarak, “Bu nedenle Cumhurbaşkanımızın gözü kulağı Ereğli’de. Cumhurbaşkanımıza yakışır bir çalışma gerçekleştirip 31 Mart tarihinde sandıklardan rekor düzeyde oy çıkartalım” dedi.

Kadın Kolları Üyelerine, kadınlara yönelik projelerini anlatan Erol Şahin, her mahalleye tekstil atölyeleri kurulacağını ve buralarda kadınların istihdam edileceğini söyledi.