Kdz. Ereğli'de, Karadeniz Ereğli Fenerbahçe Taraftarları Derneğince, kahvaltı etkinliği düzenlendi.


Dernek ve Fenerbahçe Kdz. Ereğli Şube Başkanı Serdar Özbek, Yalı Caddesinde gerçekleştirdikleri organizasyonda gazetecilere yaptığı açıklamada, ülkeyi saran Koronavirüs (Covid-19) salgını süresince uzun süredir üyeleri ile bir araya gelemediklerini söyledi.


Sağlık Kurulu kararı ile esnetilen kısıtlamalar sayesinde, yeniden etkinlikler düzenleme imkanı bulduklarını anlatan Özbek, şöyle dedi:
“Yönetim olarak ilk yapmak istediğimiz aktivite, üyelerimizle bir araya gelmekti. Bunun için bugün, Yalı Caddesindeki Gönül Kahvesi ve Müzeyyen Restoran’da kahvaltı etkinliğimizi gerçekleştiriyoruz. Bu vesile ile hem yönetim olarak hem de üyelerimiz bir araya gelerek kaynaşma ve sahbet etme imkanı buldu. Etkinliğimize aileleriyle birlikte katılan üyelerimize teşekkür ediyoruz. Ayrıca, etkinliğimizin gerçekleşmesindeki katkılarından dolayı Gönül Kahvesi ve müzeyyen iş yerlerine teşekkür ediyoruz. İleriki günlerde üyelerimize yönelik çeşitli etkinliklere devam edeceğiz.”


Karadeniz Ereğli Fenerbahçe taraftarları Derneğinin kahvaltı etkinliğine, Kdz. Ereğli belediye Spor Kulübü 2. Başkanı İhsan Yazıcıoğlu, iilçedeki Karadeniz Ereğli Galatasaray taraftarları Derneği Başkanı Timur Şen ile Karadeniz Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Atik de katıldı.