Filyos Beldesi'nde, Filyos Belediyesi tarafından beldede bulunan 45 çocuk sünnet ettirildikten sonra festival gibi şölen yapıldı. Şölene yoğun katılım oluşurken gecenin ilerleyen dakikalarında belediye tarafından halka verilen yemekte izdiham yaşandı. Filyos Belediyesi tarafından belde de bulunan sünnet çağına gelmiş 45 çocuk için şölen düzenlendi. Şölene Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Ak Parti Belde Başkanı Musa Yankın, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, İl Genel Meclis Üyesi Arif Sefercik, Belediye Meclis Üyeleri  katıldı. Şölen ilk önce akşamüzeri konvoy düzenlendi. Ardından belediye binası önünde sünnet ettirilen 45 çocuk için Kuran okutuldu. Kuran okunmasından sonra gece programına geçildi. Programa sanatçı olarak ilk önce sahne alan İlhan Kılıç sahne aldı. Kılıç şölene gelen davetlilere müzik ziyafeti sunarken vatandaşlar gönüllerince eğlendi. Ardından sahne alan Sanatçı Devrim Erdem sahneye çıktı. Erdem'in sahneye çıkmasının ardından sahne önü çocuk şenliğine döndü. Devrim Erdem'in şarkılarına eşlik eden çocuklar ilgi ve beğeni topladı. Daha sonra sahnede yer alan Devrim Erdem sünnet olan çocuklara sahneye çıkartarak şarkı söylettirdi. Şölen devam ederken sahneye gelen zihinsel özürlü Seçil Ünal, Sanatçı Devrim Erdem'e şarkı söyleyeceğini ifade etti. Erdem ise onu kırmayarak Seçil Ünal sahnede şarkı söyledi.
Şölen devam ederken Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal sahneye gelerek sanatçı Devrim Erdem'e çiçek sundu ve teşekkür etti. Ünal sahnede yaptığı konuşmada halkına seslenerek, "Siz her şeyin en güzeline layıksınız.
Sizlere hizmet etmek bana gurur veriyor. Şu sahil projesi varya birilerinin engellediği o devam edecek buradan size söz veriyorum hapse girmem gerekiyorsa da gider yatarım kimse merak etmesin" dedi.