Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 2013 yılı içerisinde gerçekleştirilmesi hedeflenen uluslar arası Sevgi Barış Dostluk festivaline Tarkan, Ajda Pekkan, Sibel Can'ın yanı sıra Cem Yılmaz'ın da katılacağını açıkladı.

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 2013 yılı içerisinde gerçekleştirilecek olan Uluslar arası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivaline gelecek sanatçıların belirlendiğini ve bu yönde çalışmaların da sürdüğünü söyledi.
Almanya Zonguldaklılar Derneği'nin düzenlediği gecede konuşan Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Önümüzdeki festivalde sanatçılarımız Tarkan, Ajda Pekkan, Sibel Can ve bunun yanında ünlü şovmen Cem Yılmaz festivalimize katılacaklar. Bazı dedikodular çıkıyor sanatçıların parasını esnaftan alıyor diyorlar öyle bir şey yok. Sanatçıların parasını işadamları veriyor dedi.
Posbıyık ayrıca Real Madrid'in ünlü oyuncusu Mesut Özdil'in Uluslar arası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivaline katılması için girişimde bulunduklarını söyledi.