Devrek Belediyesi'nin düzenlediği 24. Uluslararası Devrek Baston ve Kültür Festivali etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen fotoğraf, el sanatları ve yöresel hamur işleri sergileri açıldı.
Belediye Kültür Sanat Evi'nde açılışı gerçekleştirilen serginin kurdelesini Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar kesti. Ulupınar, açılış konuşmasında, "24. Uluslararası Devrek Baston ve Kültür Festivali etkinlikleri çerçevesinde madenciler fotoğraf sergisi, karma karikatür sergisi, doğa fotoğrafları sergisi, hat sanatları sergisi, afişlerle Türk sineması sergisi ve el emekleri sergilerinin açılışını yaptık" dedi.
Sergi açılışlarına, Devrek Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan ve Şube Müdürleri Siyami Akpınar ile Zafer Yurtsevenyener de katıldı. Sergi açılışında tarihi Bartın evlerinin maketleri ile hat sanatı sergileri büyük ilgi gördü. Her sene düzenlenen festival etkinliklerinin bu yıl konserden çok sanata ağırlık vermesi sanatseverleri mutlu etti. Sergi sonrasında katılımcılara sertifikaları Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar tarafından verildi.