Ereğli Bisikletliler Derneği, Orman Haftası etkinlikleri kapsamında fidan dikimi gerçekleştirdi.

Bisikletliler Derneği Ereğli Temsilcisi Emin Demirpolat, TEMA Ereğli İlçe Temsilciliğinin Orman İşletmesinden temin ettiği fidanların Ereğli ilçesine bağlı Balı Mahallesinde bulunan dernek binası çevresinde toprakla buluşturduklarını açıkladı.

ÇOK ÇALIŞMAMIZ
GEREKİYOR
Demirpolat, gazetecilere yaptığı açıklamasında, gençlerin yoğun ilgi gösterdiği fidan dikimi etkinliğinde doğanın ve ormanların önemine değindiklerini belirterek, Temiz çevreye ihtiyacımız var ve yine korunacak doğal güzelliklerimiz bulunmakta. Gelecek kuşaklara güzel bir çevre sağlıklı bir ortam bırakabilmek için bugünden çok çalışmamız gerekiyor. Bisikletliler Derneği olarak çeşitli sosyal projeler hazırlıyoruz ve bu sosyal projeleri uygularken gösterilen ilgiden son derece mutlu oluyoruz. Emeği geçen destek sağlayan herkese teşekkür ediyoruz dedi.

GENÇLER UMUTLU
Bisikletliler Derneğinin genç katılımcılarından Özcan Öktem, Orçun Toprak, Hakan Ünal, ve Göktuğ Yılmaz ise geleceğin teminatı ormanların korunması için önce ağaçların sevilmesi gerektiğini, diktikleri fidanların takibini yapacaklarını vurguladılar. Etkinlik yapılan fidan dikiminin ardından sona erdi.