Gençlik ve Spor Müdürlüğünün düzenlediği liseler arası voleybol şampiyonasında TED Kdz.Ereğli Koleji, Ereğli Lisesi'ni 3-0'la geçerek şampiyonluğa ulaştı.

Zonguldak İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından liseler arası düzenlenen Voleybol Şampiyonasında TED Kdz.Ereğli Koleji, Ereğli Lisesi'ni 3-0'lık skorla yenerek şampiyonluğa ulaştı.
Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü Kapalı Spor Salonunda oynanan ve okul öğrencilerin de yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmada TED Kdz.Ereğli Koleji ilk seti rahat bir oyun ile 25-17 kazanarak durumu 1-0'a taşıdı. İkinci sette toparlanan Ereğli Lisesi büyük çekişmeye sahne olan bu seti 28-26 kazanan TED Kdz.Ereğli Koleji oldu. Üçüncü sette ise blok ve hücumda daha etkili olan daha az hata yapan TED Kdz.Ereğli Koleji 25-20 kazanarak Kdz.Ereğli İlçe Şampiyonu oldu.
Ereğli Lisesi Furkan, Burak, Fatih, Sercan, Alperen, Kadir, TED Kdz.Ereğli Koleji de İlke, Emincan, Burak, Bartu, Emre, Ali Rıza ilk 6'ları ile sahaya çıkarken Kdz.Ereğli İlçe Şampiyonu olan TED Kdz.Ereğli Koleji, Çorum'da gerçekleştirilecek turnuvaya katılma hakkı kazandı.

Üst Soldan Sağa: Berkan Yusuf Durak (Antrenör), Selim Arslankaya (Lise Müdürü), Uğur Özyiğit, Devrim Göktuğ (Lise Müdür Yardımcısı), Emre Ünlü, İlke Coşkun, Emincan Kocabaş, Ali Rıza Uzun, Murat Gündüz (Yardımcı Antrenör), Celal Bozkuş (Ted Kdz. Ereğli Vakıf Başkanı), Nilay Hanlıoğlu (İlköğretim Müdürü)
Alt Soldan Sağa: Ceyhun Yayla (18), Onur Bilgi (15), Bartu Ayuz (5), Burak Sukarslı (4), Taşkın Tatoğlu (10), Özdoğan Mumcu (8), Özer Doğaer (11)