Türk Ulusal Ajansı tarafından yürütülen ve AB Hayat boyu Öğrenme Programı Leonardo Da Vinci Ortaklık Projeleri kapsamında Avrupa Komisyonu tarafından hibe desteği verilen “CHIBROFAM: Mesleki Eğitim Alanındaki Parçalanmış Aile Çocuklarının Farkındalığını Artırma“ adlı projenin son çalışma toplantısı, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapıldı. Yerel ortaklar Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası, Karadeniz Ereğli Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü ve yurtdışı ortaklar İspanya(San Viator School) , İngiltere (Consilium Development and Training Ltd.)ve Yunanistan(The 2nd Vocational Schools Laboratory Center of Volos) katılımcıları ile Zonguldak’ta gerçekleştirilen toplantıda çalışmalar değerlendirildi.

 

KOCAMAN VE YİĞİT KATILDI

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirilen proje çalışma etkinliklerine, Zonguldak Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinden Okul Müdürü Burhan Koyu, Bilişim Teknolojileri Ders Öğretmeni ve Proje İrtibat Kişisi Ali Gökdemir, İngilizce Dersi Öğretmeni Banuhan Alkan, İngilizce Dersi Öğretmeni Nuray Karayavuz, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasından Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Necmi Abay,  Genel Sekreter Renda Okay ve Ticaret Sanayi Odası Proje irtibat kişisi Erdem Koltuk, Kdz. Ereğli Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğünden Kurum Müdür Vekili Nejdet Kocaman ve Sosyal Hizmetler Uzmanı Güner Yiğit katıldı. Ayrıca İspanya’yı Temsilen 4 katılımcı, İngiltere’yi temsilen 2 katılımcı ve Yunanistan’ı temsilen 2 katılımcı toplantıda hazır bulundu.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

9 Haziran’da başlayıp 5 gün sürecek ve son çalışma toplantısında, tüm katılımcıların ortak çalışmalarıyla hazırlanan broşür ve proje kitapçığı son olarak gözde geçirilerek basıma hazır hale getirildi. Proje Koordinatörü Ali Gökdemir, hazırlanan web sayfasıyla ilgili bilgiler verirken katılımcılardan gelen soruları yanıtladı.  Web sayfası son haliyle yayınlandı. Projenin başarılı geçtiğini söyleyen Gökdemir, “Ayrıca çalışmalarla ilgili emeği geçen ortaklarımıza şimdiye kadar yapmış oldukları proje faaliyetleri ve kültürel aktivitelerde gösterdikleri gayretlerden dolayı teşekkür ederiz”.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası olarak ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirten Zonguldak TSO Genel Sekreteri Renda Okay, “Projeyle ülkemizi en iyi temsil etmeye çalıştık. Yurt içi ve yurt dışı katılımcılarımıza teşekkür ederiz. Umarız bundan sonraki projelerle de birlikte çalışma fırsatı bulunabilir” dedi. 

 

(Haber Merkezi)