TGC 3. Babıali Şenliği'nde halk konserleri büyük ilgi gördü   Ünlü sanatçı Davud Güloğlu, Sultanahmet Parkı'ndaki Amfi Tiyatro'da verdiği 1 saat süren konserle hem halkı hem de turistlere coşkulu anlar yaşattı.

3.Babıali Şenliği'nde gazetecilerin sorunlarını, basın özgürlüğü önündeki engelleri tartıştıran birçok etkinlik düzenleyen Türkiye Gazeteciler Cemiyeti halkı da unutmadı. Sultanahmet Parkı'nda Amfi Tiyatro her gece bir konserle renklendi.
Bunların ilki 1 Ekim Cuma gecesi saat 20:30'da yapılan Davut Güloğlu konseriydi. 6 kişilik dans grubuyla sahne alan ve büyük beğeni toplayan Davud Güloğlu konserin başlangıcında medyanın önemine vurgu yaptı. Ankara'daki siyaset dergisinde yazı da yazan Güloğlu, "Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin düzenlediği konsere katılmaktan büyük mutluluk duydum. Hasta olmama rağmen magazin haberciliğinin duayenlerinden Nurcan Sabur'un isteğiyle bu konserde sizlerle buluştum. Böylesine güzel ve coşkulu bir dinleyici topluluğuyl birarada olmaktan mutluyum" dedi.
3. Babıali Şenliği'nin konserlerinin organizasyonunu yapan Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Balatoj Kurulu Üyesi Nurcan Sabur ise Davut Güloğlu'nun ücret almadan konsere katıldığına dikkat çekerek şenliğe verdiği desteğe teşekkür etti.