Zonguldak'ta bulunan Papila Ekmek Fırını Gıda Mühendisi Simten Papila, İstanbul Halk Ekmek ARGE Danışmanı Mustafa Mithat Talay tarafından eğitim aldıklarını söyledi. Zonguldak'ta yıllardır hizmet veren Papila Ekmek Fırını, yeni bir uygulama başlattı. İstanbul Halk Ekmek tarafından yapılan anlaşma ile İstanbul Halk Ekmek ARGE Danışman Mustafa Mithat Talay tarafından eğitim alınmaya başlandı. Papila Ekmek Fırını Gıda Mühendisi Simten Papila, 3 gündür eğitimlerin devam ettiğini belirterek, Talay'ın bundan sonraki çalışmalarda da kendilerini takip edeceğini söyledi. Halka daha iyi ekmek üretmek istediklerini belirten Papila, “Halkımıza dağa kaliteli, doğal, sağlıklı, hijyenik, gıda güvenliğini riske atmadan besin değeri yüksek ekmek üretmek istiyoruz. İstanbul Halk Ekmek ARGE Danışman Mustafa Mithat Talay tarafından 3 gündür çalışanlarımıza ve yöneticilerimize eğitimler veriyoruz. Mustafa Mithat Talay bizim bundan sonraki çalışmalarımızda da bizleri takip edecek. Ürünlerimizin kalite ve mikr-obiyolojik olarak analizlerini yapıyoruz ve bu konuda gıda mühendislerimiz eğitim alıyor. Yüksek vitamin içerikli katkısız köy ekmekleri, en yüksek kepek oranlı tahıl ekmekleri ve İtalyan cihabata ekmeği üretiyoruz. Eğitimlerimiz Kilimli, Karadon, Soğuksu ve Migros şubelerinde devam ediyor” dedi.