Bu haber kez okundu.

FIRINCILARA EĞİTİM!

 Alaplı İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle fırın çalışanlarına yönelik "Ekmek Hijyen Eğitimi" verildiği bildirildi.

Alaplı Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, Alaplı merkez ilçe ve köylerinde faaliyet gösteren 17 fırın işletmesinde çalışan 34 personele "Ekmek Hijyen Eğitimi" verildiği ifade edildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Ziraat Mühendisi Ersin Kabakcı ve Gıda Teknikeri Dilek Bektaş tarafından kişisel hijyen, işletme hijyeni, iyi hijyen uygulamaları, gıda zehirlenmeleri, ekmek ve ekmek çeşitleri tebliği ve ekmek israfı konularında detaylı bilgi verdi. Eğitime merkez ilçe ve köylerinde faaliyet gösteren 17 fırın işletmelerinde çalışan 34 personel eğitimden yararlanmıştır. İki gün süren eğitimin ardından katılımcılara sertifika verilmiştir."


Anahtar Kelimeler:
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner251

banner185