Kdz.Ereğli Devlet Hastanesi Başhekimi Muharrem Erdem beraberinde hastane yöneticileri ile Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay’ı makamında ziyaret etti.

 

İlçe Kaymakamı İbrahim Çay’a desteklerinden ötürü teşekkür eden Başhekim Erdem, yeni yönetim ile nezaket ziyaretinde bulunduklarını belirterek, “Yeni sözleşme döneminde hastanemizde yeni sözleşmeyi imzalayan arkadaşlar ile birlikte Kaymakamımıza nezaket ziyaretinde bulunduk. Sağ olsunlar kendileri de bize bu zamana kadar yaptıkları desteklerden ötürü teşekkür ediyoruz, talimatlarını almak için buradayız” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kaymakam İbrahim Çay da, ilçede görev yaptığı beşinci yıla girdiğini bu süre içerisinde sağlık konusunda herhangi bir ciddi sorun ile karşı karşıya kalmadıklarını belirttiği konuşması şu şekilde:

“Hastanedeki çalışmalardan ötürü Başhekim ve çalışma ekibi arkadaşlarına personele teşekkür ediyorum. Bize büyük bir sıkıntı gelmedi, arkadaşlarımız vatandaşlarımıza güler yüzlü bir şekilde hizmet ediyor. Yeni ekip arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Ben inanıyorum ki fiziki mekan daha iyi noktaya geldi. Hizmet veren ve alan açısından daha iyi oldu. Görevlerinde başarılar temenni ediyorum”

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)