Türkiye Fizyoterapistler Derneği Zonguldak İl Temsilciliği'nin hazırladığı ilk eğitim semineri, Zonguldak Öğretmenevi'nde düzenledi. Düzenlenen eğitim seminerinde katılımcılara doğum felçli çocuklarda tedavi yöntemleri anlatıldı.
Hacettepe Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı El Cerrahi Ünitesi Prof.Dr.Gürsel Leblebicioğlu ve Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizik Tedavi Bölümü Dr.Tüzün Fırat tarafından doğum felçli çocuklarda tedavi yöntemleri anlatıldı.
Türkiye Fizyoterapistler Derneği Zonguldak İl Temsilcisi Tolga Gören, eğitim seminerlerine devam edeceklerini belirterek, amaçlarının bilgilenme ve bilgileri güncelleme olduğunu söyledi. Gören, yaptığı açıklamada, Derneğimizin İl Temsilciliği olarak genel katılımlı yaptığı ilk eğitim seminerini düzenledik. Ortopedistler, fizik tedavi hekimleri ve fizyoterapistlerin katıldığı eğitim seminerinde amacımız fizyoterapistler ve doktorlar arası iletişimi Zonguldak içinde artırmak, bilgilenme ve bilgilerimizi güncellemek şeklinde konuştu. Gören, Eğitim seminerlerine devam edeceklerini belirtti.