Türkiye Foto Muhabirleri Derneği'nin (TFMD) 14'üncü Genel Kurul Toplantısı'nda Anadolu Ajansı foto muhabiri Rıza Özel yeniden başkan seçildi.
Türkiye Foto Muhabirleri Derneği'nin (TFMD) 14'üncü Genel Kurulu, Ankara İçkale Otel'de gerçekleşti. Divan kuruluna Şükrü Akın başkanlık ederken, Aykut Fırat ile Göksel Yapar da divan kurulunda yer aldı.
Genel kurul toplantısında Anadolu Ajansı foto muhabiri Rıza Özel yeniden başkan seçildi. Rıza Özel'in başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda, Doğan Haber Ajansı Ankara Bölge Temsilcisi Ümit Kozan başkan vekili, Habertürk foto muhabiri Arif Akdoğan ve emekli kameraman Yüksel Pektekin başkan yardımcısı, emekli foto muhabiri Hamza Şahin genel sekreter ve Sabah Gazetesi Antalya Haber Müdürü Bekir Öner Şan, genel sekreter yardımcısı görevlerini üstlendi.
TFMD'nin yeni yönetiminde İstanbul Bölge Temsilciliği'ni Reuters Türkiye Fotoğraf Editörü Murad Sezer ve Ege Bölge Temsilciliği'ni ise Yeni Asır foto muhabiri Kadir Kemaloğlu yapacak. Vatan Gazetesi foto muhabiri Barış Oral'ın mali sayman olduğu yönetimde, Akşam Gazetesi foto muhabiri Raşit Aydoğan ve Zaman Gazetesi muhabiri Bülent Karadaş da üye olarak yer aldı.
Genel kurul toplantısına katılan üyelerin toplu fotoğraf çekimiyle toplantı sona erdi.

 

Ankara'da yapılan genel kurula  gazeteci Fikri Cinokur'da Antalya'dan katılarak meslektaşları ile özlem giderdi.