Zonguldak'ta vatandaşlara hizmet vermeye başlayan DemirPark Alışveriş ve Eğlence Merkezi 24 Temmuz Gazeteciler Bayramına özel gazeteciler arası 'En güzel Zonguldak Fotoğrafı Yarışması' düzenliyor.
Zonguldak'ta ilk olarak gerçekleşecek olan bu yarışmada dereceye giren gazetecilere plaket verileceği bildirilirken, tüm yarışma katılımcılarına özel kokteyl düzenleneceği de verilen bilgiler arasında. Zonguldak DemirPark Alışveriş ve Eğlence Merkezi yetkilileri düzenlenecek olan yarışmaya katılım ve ilgi beklediklerini belirterek, yarışma hakkında şu bilgileri verdiler:
"24 Temmuz Gazeteciler Bayramına özel  gazeteciler arası "En Güzel Zonguldak Fotoğrafı Yarışması"  düzenlenecektir. Siz değerli arkadaşlarımızın bu özel gününü kutlarken Zonguldak'ta ilk olacak bu yarışmaya katılım ve ilginizi bekliyoruz. Dereceye giren arkadaşlara plaket sunulacak ve tüm katılımcı arkadaşlara kokteyl düzenlenecektir. 22 Temmuz Çarşamba gününe kadar katılacağınız fotoğrafları ve iletişim bilgilerinizi Cd olarak yönetim ofisimize ulaştırmanızı rica ederiz."