Kdz. Ereğli de frenleri boşalan minibüs evin duvarına çarparak durabildi. Kaza esnasında kapının önünde çay içmek için hazırlanan 7 aylık hamile ev hanımı ve komşunun kızı şoka girdi.

Olay saat 19.50 sularında Elmatepe Mahallesi 8 nolu bayır sokakta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Ferhat Karadeniz’in kullandığı 67 TH 829 plakalı minibüs bayırdan iniş yaptığı sırada frenleri boşaldı. Aniden hızlanan minibüsü kontrol etmekte zorlanan sürücü Murat Yıldırım’a ait evin duvarına çarparak durdurabildi. Çarpma sonrasında evin duvarını ve penceresini kıran minibüs yatak odasına girdi. Kazada yaralanan sürücü Ferhat Karadeniz olayın hemen sonrasında özel araç ile Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

EVİN HANIMI ŞOKA GİRDİ
Yaşadığı olay sonrasında şoka giren kiracı Ali Çınar’ın 7 aylık hamile eşi Nurgül Çınar, kaza yerine gelen sağlık görevlilerinin ilk müdahalesi sonrasında Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olay sonrasında şoka giren ve gözyaşlarını tutamayan ev sahibi Murat Yıldırım’ın kızı Gönül Yıldırım’ı ise yakınları ve arkadaşları sakinleştirmeye çalıştı.
Mahalle sakinleri ise Olayın Nurgül Çınar ve Gönül Yıldırım’ın çay içmek için hazırlık yaptıkları bir zamanda meydana geldiğini, minibüsün evin duvarına çarpmasının ise can kaybını önlediğini söylediler.

Polisin güvenlik tedbiri aldığı kaza yerine, itfaiye ekipleri de herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için olay yerine gelerek gerekli çalışmaları tamamladıktan sonra ayrıldı. Çekici ile kaza yerinden kaldırılan minibüsün Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan sürücüsü Ferhat Karadeniz ile şoka giren 7 aylık hamile Nurgül Çınar’ın sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Polis kaza ile ilgili soruşturmayı sürdürüyor.