29 Eylül 02 Ekim tarihleri arasında Çaycuma’da düzenlenecek olan Farmers' Fair Batı Karadeniz Uluslararası Gıda Tarım ve Hayvancılık fuarı’nın düzenlenmesi  ile ilgili toplantı Zonguldak Valiliğinde gerçekleştirildi.

Zonguldak Valisi Ali Kaban Başkanlığında yapılan toplantıya Zonguldak Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Necmi Çelik’in yanı sıra 7 İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanları, BAKKA Temsilcileri, KOSGEB Temsilcileri, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı, Zonguldak Ziraat Odası Başkanı, Çaycuma Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı, Birlik Başkanları Ve Expolink Fuarcılık Yetkilileri katıldı.

Yapılan toplantıda Çaycuma’da yapılacak olan Uluslararası Batı Karadeniz Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı ile ilgili yapılması gerekenler ve yapılacaklarla ilgili katılımcılara firma yetkilileri tarafından brifing verildi.

İl Müdürü Necmi Çelik ise bu fuar organizasyonunun Zonguldak ili için sadece bir Gıda Tarım Ve Hayvancılık Fuar Organizasyonu değil aynı zamanda turistik bir yanının da olduğunu ve İlimizin tanıtımına büyük katkı sunacağını ifade etti.

“Toplantıda; her yıl İlimizden diğer İllere fuarlara katılıyorduk ve Batı Karadeniz de neden böyle bir fuar olmadığını düşünüyorduk” Necmi Çelik, böyle bir uluslararası organizasyonla İlimizin de artık bir fuar şehri olma yolunda adım atacağını söyledi.

Toplantı sonunda katılımcıların görüşleri alındı. Vali Ali Kaban  gerçekleştirilecek olan bu fuarın İlimiz ve Bölgemiz adına bir kazanım olduğunu ifade etti ve organizasyonun güzel bir şekilde gerçekleşmesi için katılımcılara talimat verdi.