Ereğli Devlet Hastanesispor Kulübü Yönetim Kurulu yaptığı açıklamada, süper amatör kümede kalan maçlara çıkmama kararı aldıklarını kamuoyuna duyurdu. Taş üzerine taş koymaya çalışan bölgesindeki gençlere başta alt yapı olmak üzere önemli katkılar sağladığı açıkça belli olan Ereğli Devlet Hastanesispor Yönetimi, bazı oyuncuların ?para? istedikleri ?para? alamazlarsa çıkmayacaklarına dönük kamuoyu açıklamalarına üzüldü.

 

KİMSEYE VAATTE BULUNMADIK

Yönetim Kurulu yaptığı yazılı açıklamada, ?Lige katılırken; hiç kimseye bir vaatte bulunmadık. Tüm oyuncularımıza para veren kulüp varsa gidin dedik. Tamamen amatörce futbol oynamak istiyorsanız, gelin oynayın dedik. Bu hiç vermeyeceğiz anlamını taşımaz. Vereceğimiz para harçlıktan öte geçmez. Biz size top oynama imkanı yaratacağız dedik. Bugüne kadar oynadığımız maçlarda aldığımız sonuçlarda da başarılı olduğumuz söylenemez. Önceki gün 9 futbolcumuzun bir gazeteye verdikleri demeçte, yönetimi verdikleri vaatleri yerine getirmemekle suçladıklarını üzülerek öğrendik.

 

KULÜBÜN KAPI AÇTIĞI

TOPÇULAR YÖNETİMİ İSTİFAYA ÇAĞIRMIŞ!..

Yönetime istifa etmeyi önerdiklerini ve bu yönetim olmazsa daha iyi top oynayacaklarını ifade etmişler. Yıl sonuna kadar, zor şartlarda olsa da ligi devam ettirmeyi planlıyorduk. Ancak hiç kimsenin yönetimin üzerinde olması mümkün değildir. Bizler yönetim olarak onların top oynamaları için bir çaba içinde olacağız, onlar bizi istifaya davet edecekler. Yok böyle bir şey. Böyle bir şeyi kabul etmemiz söz konusu değildir. Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi Spor kulübü bir kurum takımıdır. 2001 yılından beri ben bu takımın yönetimindeyim. Yönetim kurulunda görev alacak insan bulamazken, istifanın bir çözüm olacağını düşünmüyorum. Yönetim dahil, hiç kimse, bireysel olarak, bu takımın üzerinde değildir. Bugün biz varız, yarın yokuz. Birileri çıkar biz bu takımı daha iyi yerlere götürürüz der, insanları buna ikna eder, alır götürür. Ama bu kulüp hep varolacaktır. Saydığım sebepler den dolayı; zaten zor koşullar altında devam ettirdiğimiz, süper lig mücadelemizi sonlandırmak zorunda kaldık. Alt yapı çalışmaları devam ettirilecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur?