Erdemir Spor Kulübü bünyesindeki futbol alt yapısında yetişen bir futbolcu daha, büyük kulüplerin alt yapısına gönderildi.

 

Erdemirspor U-13 ve U-14 takımlarında, antrenörler Günal Taşdemir ve Bayram Altuntaş nezaretinde futbol yaşamına katılan santrafor oyuncu 1999 doğumlu Ozan Demiralay'ı, Galatasaray Spor Kulübü alt yapısına yolcu edildi.

 

Erdemirspor'un miniklerinde futbola başlayan Ozan, Ereğli'den ayrılmadan önce babası Ömer Demiralay, antrenörleri Taşdemir ve Altuntaş ile Galatasaray alt yapı kaleci antrenörü Senih Yaban Erdemir Spor Kulübü 2. Başkanı ve Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş'ı makamında ziyaret etti. Sendika'dan konuya ilişkin yapılan açıklama şu şekilde: Aynı zamanda aldığı aile terbiyesi ve efendiliği ile de göz dolduran başarılı futbolcu Ozan,  bugünlere gelmesinde emeği geçenlere teşekkür ederken, kendisine tanınan şansı iyi kullanacağını söyledi.  Genç Ozan, antrenörlerimden çok iyi eğitim aldım. Verdikleri görevi de en iyi şekilde yerine getirdim. Yusuf Başkanımız da, her zaman olduğu gibi bizlere her türlü desteği sağladı. Herkese çok teşekkür ediyorum dedi.

 

BABA DEMİRALAY'DAN TEŞEKKÜR

Baba Demiralay da, Erdemirspor'dan çok memnun olduklarını dile getirerek, ancak böyle bir şans doğunca değerlendirmemiz gerektiğini düşündük. Bu ortamı sağladıkları için Sayın Odabaş nezdinde, Erdemir Spor Kulübü yönetimine çok teşekkür ediyoruz diye konuştu.

 

ÜSTÜN BAŞARILAR DİLİYORUM

Odabaş ise Erdemirspor'da hedeflerin her zaman daha yüksek olacağını dile getirdiği konuşmasını, şöyle sürdürdü: Bu sezon kulüp bünyesindeki hedeflerimize ulaşmak için gayret göstereceğiz. Bünyemizden böyle yeteneklerin çıkması da elbette bizi son derece mutlu ediyor. İnanıyorum ki, ileride böylesi başarılı oyuncularımız daha da çoğalacaklardır. Amacımız ilçe ve ülke sporuna kaktı sağlamak. Genç kardeşimize de yeni takımında üstün başarılar diliyorum.

Galatasaray alt yapı kaleci antrenörü Senih Yaban'ın, Odabaş'a Galatasaray flaması armağan ettiği ziyarette, birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi