Devrek’te, bir tartışmanın ardından başlayan gerginliğin büyümesi polis tarafından önlendi.
Olay, Devrek'in İsmet Paşa Mahallesi'nde meydana geldi. Daha önce aralarında husumet bulunduğu iddia edilen oto galericisi Y.S. ve E.K., A.K.'nin iş yerine gelerek "Kim Dövdü Lan Benim Kardeşimi" diyerek küfretmeye başladı.
İş yeri sahibi küfürler ederek içeri giren şahısları sakinleştirmeye çalışarak bir yanlış anlaşılma olduğunu, olayın bu kadar büyütülmemesini isteyerek ofisinden dışarı çıkmalarını istedi. Dışarı çıkan şahıslar Y.S. ve E.K., A.K.'ye küfretmeye devam etti. Dışarıda kavgaya tutuşan şahıslardan E.K. belinden çıkardığı silahı tartıştığı şahsa doğrulttuğu ve ateş etmek istediği sırada olay yerine gelen polisler tarafından etkisiz hale getirildi. Polisin tesadüfen caddeden geçmesi ile olaya müdahale etmesi olayın büyümesine engel oldu.
A.K.'nin iş yerinin içerisinde bulunan kameralarda çalışanlardan olduğu sanılan bir kişinin çantasından silahı çıkararak beline taktığı, daha sonra bundan vazgeçerek silahı çekmeceye koyduğu içeri giren galeri sahibi A.K.'nin ise çekmecede hazır durumda bulunan silahını alarak beklemeye başladığı ve silahı tekrar çekmecesine koyarak dışarı çıktığı görüntülerde tespit edildi.
Olayla ilgili mahkemeye çıkarılan şahıslar savcılık tarafından serbest bırakıldı.