Kdz. Ereğli Belediyespor Genç Kızlar Futbol Takımı, Türkiye Şampiyonası karşılaşmalarını oynamak üzere Ankara’ya gitti. Kafileyi tesislerden uğurlayan Kdz. Ereğli Belediyespor 2.Başkanı Ayhan Atay, “Ben sizin başarılı olacağınıza yürekten inanıyorum.“ dedi. Ankara’da oynadığı Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası ilk maçında Konya İdmanyurduspor’u, Derya (2) Ece, Ceren ve Yeliz’in golleri ile 5-1 mağlup ederek şampiyonaya galibiyetle başladı.

Kdz. Ereğli Belediyespor Genç Kızlar Futbol Takımı 16 Haziran’da başlayacak Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası hazırlıklarını tamamladı. Şampiyona kapsamında 4 maç oynayacak temsilcimiz, bugün saat 13.00’te tesislerde toplanarak, Ankara’ya hareket etti. Antrenör Necat Bakan ve Yardımcısı Sertan Kuzu ile 19 kişilik sporcu kafilesi Kulüp 2.Başkanı Ayhan Atay tarafından uğurladı.

ATAY: BAŞARILI OLACAĞINIZA İNANIYORUM
Atay, oyunculara hitaben yaptığı konuşmada, “İnşallah iyi haberlerinizi bekliyoruz. Ben sizin başarılı olacağınıza yürekten inanıyorum.” dedi.  Kdz. Ereğli Belediyespor Antrenörü Necat Bakan’da yaptığı konuşmada, “Ereğli’yi en güzel şekilde temsil edeceğimize inanıyorum. En güzel neticeler ile Ereğli’ye dönmek için gayret edeceğiz. “ ifadelerine yer verdi.

GALİBİYETLE BAŞLADILAR
Kdz. Ereğli Belediyespor Genç Kızlar Futbol Takımı,Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası ilk maçında Konya İdmanyurduspor’u 5-1 mağlup ederek şampiyonaya galibiyetle başladı. Kdz. Ereğli Belediyespor Genç Kızlar Futbol Takımı Ankara’da oynadığı Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası ilk maçında Konya İdmanyurduspor’u, Derya (2) Ece, Ceren ve Yeliz’in golleri ile 5-1 mağlup ederek şampiyonaya galibiyetle başladı. Gruptaki ikinci maçını yarın (Salı) günü ilk maçında Vatan Halk oyunlarını 3-1 mağlup eden, Düzce Gençlik Hizmetleri ile oynayacak temsilcimiz,18 Haziran Çarşamba günü Vatan Halk Oyunları takımı ile karşı karşıya geldikten sonra Perşembe gününü maç yapmadan geçecek. Ereğli Belediyespor gruptaki son maçını 20 Haziran Cuma günü Zonguldak Gençlik Merkezi ile oynayacak. Tek devreli lig usulüne göre oynanacak maçlar sonunda gruplarını birinci bitiren takımlar, Türkiye Futbol Federasyonu'nun belirleyeceği tarafsız sahalarda eleme usulüne göre karşı karşıya gelecek.  

 

(Haber Merkezi)