Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası'nın düzenlediği iftar programına sosyal medyadan tepki geldi.

TSO Başkan adaylarından Niyazi Özcan, önceki gün yaptığı yazılı açıklamada, oda üyelerinin ekonomik sıkıntı yaşadığı bir süreçte şatafatlı iftar programı düzenlenmesine tepki göstermişti.

İftar programına son model araçları ile gelenlerin iftar yaptığını belirten vatandaşlar sosyal medyadan tepkilerini dile getirdi.

Vatandaşların sosyal medyada yaptığı yorumlardan bazıları şu şekilde:

"Bu organizasyonda kaç tane gariban insan var, yazık günah", "Yiye yiye bitiremediniz", "Şatafatlı iftar kim yapıyorsa kim zengini masasında başkasının parası ile ağırlıyorsa yazıklar olsun", "Zenginler birbirlerini ağırlıyor", "Gariban üyenin parasıyla zengine iftar", "Anlamadığım bu kadar sıkıntı varken bu kadar sorun varken esnaf kredi borcunu ödemekte sıkıntı çekerken, işyerlerinde işçi çıkarılırken, böyle bir iftar yemeği ne kadar doğru?", "Allah aşkına bir tane gariban insan var mı burada", "Bizi kimse çağırmadı niye biz yokuz", "Aynı şekilde sendikada aynı kocaman anadolu otelde 10 bin lira maaş alan işçiye iftar veriliyor, gariban niye doyurmuyorsunuz"

Öte yandan sadece TSO'nun değil Kdz.Ereğli'de sendikaların ve sivil toplum kuruluşlarının da ekonomik durumu iyi olanlara yönelik iftar yemeği düzenlemesine eleştiriler devam ediyor.

TSO'DAN İKİ İFTAR PROGRAMI DAHA

Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası'nın ikinci iftar programı ise 4 ve 7. Meslek Grubu üyelerin davetli olduğu iftar programı 26 Nisan 2022 Salı günü Eski Bağlık Restorantta, 2 ve 3. Meslek Grubu üyelerinin davetli olduğu iftar programı da 28 Nisan 2022 Perşembe günü Fabrika Tims Ajans'ta gerçekleştirilecek.