Zonguldak Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) Yönetim Kurulu Üyesi ve Cuma Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sezai Bilici, 70 yaşındaki annesi Seher ve 76 yaşındaki babası Semai Bilici'yi aynı günde kaybetti.
ÖLÜM BİLE AYIRAMADI
54 yıllık evli Seher ve Semai Bilici çifti, 15 saat arayla yaşamını yitirdi. Almanya'da çalışırken emekli olarak memleketi Çaycuma'ya gelen 4 çocuk sahibi Semai Bilici, şeker hastalığı nedeniyle 25 gün önce Çaycuma Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun bakımda tedavi altına alınan eşinin hastalığı nedeniyle büyük üzüntü yaşayan Seher Bilici, her gün hastaneye giderek eşine destek olmaya çalıştı.
Seher Bilici, önceki sabah kızının evinde aniden rahatsızlandı. Haber verilmesi üzerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile eşinin tedavi gördüğü hastaneye kaldırılmak istenen Seher Bilici, yolda yaşamını yitirdi. Seher Bilici'nin kalp krizinden öldüğü belirlendi. Semai Bilici de eşinin ölümünden 15 saat sonra dün gece yarısı 25 gündür tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
Bilici çiftinin cenaze törenine; CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Kaymakam Hasan Yaman, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlü, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, Zonguldak Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Cangöz, AKP İl Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Emeksiz, AKP İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, CHP İlçe Başkanı Şeref Köktürk, SP İlçe Başkanı Seyfettin Aydemir, Çatalağzı eski Belediye Başkanı Cengiz Kınay, Esnaf Odası Başkanı Hayri Kandemir, İl Genel Meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, KGD Başkanı Atilla Öksüz ve gazeteci arkadaşları ile çok sayıda seveni katıldı.  Evinin önünde okunan Kur'an-ı Kerim'in ardından Bilici çiftinin kızları, anne ve babasının tabutlarına sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Öğlen vakti Merkez Camisi'nde kılınan cenaze namazından sonra Bilici çifti, Çaycuma Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Sezai Bilici'nin uzun süre rahatsız olan ve Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'nde tedavi babası Semai Bilici için bir süredir Zonguldak'taki kızının evinde ikamet annesi Seher Bilici kalp kriz geçirerek hayatını kaybetti. Annesinin ölümünden yaklaşık 15 saat sonra bir aydır yoğun bakımda olan babası Semai Bilici'yi kaybeden Sezai Bilici, güçlükte ayakta dururken, taziyeleri kabul etti. Baba Semai Bilici'nin şeker hastası olduğu öğrenildi.