AKP Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan ve beraberindekiler de meslektaşımız Ali Suat Eser'i evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileterek, bir isteğiniun olup olmadığını sordular.

Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Yazıcıoğlu, Aydınlı Fabrika Satış Mağazası Karadeniz Ereğli Şube Müdürü Mustafa Özer ile birlikte; Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığına atanan Tuğamiral Ali Sadi Ünsal ile bir süredir Amerika'da tedavi gördükten sonra Ereğli'ye dönen gazeteci Ali Suat Eser'i ziyaret etti.
KOMUTANLIK ZİYARETİ
İşadamları İrfan Yazıcıoğlu ve Mustafa Özer, ilk olarak Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Ali Sadi Ünsal'ı ziyaret ederek, Ereğli'deki görevinde başarılar dilediler.
Konuklarını oldukça sıcakkanlı bir şekilde karşılayan Tuğamiral Ünsal, Ereğli'ye deniz yoluyla birkaç kezgeldiğini, kara yoluyla ise ikinci gelişi olduğunu söyledi. Ereğli ile ilgili ilk izlenimlerini konuklarıyla paylaşan Ünsal, ilçeye alıştığını ve kendisine bağlı birlikleri de denetlemeye başladığını söyledi.
Ünsal, ziyarette şunları söyledi:
"Ben burada vatani görevlerini yapan erlere, evlerini aratmayacak bir ortam sağlayabiliyorsam birinci hedefimi tutturmuş olurum. Erlerimizin yedikleri yemek, yattıkları koğuşlar ve nöbet yerleri benim için çok önemlidir. Bu konularla, fırsat buldukça bizzat ilgilenmeye çalışacağım."
İşadamları İrfan Yazıcıoğlu ile Mustafa Özer ise Tuğamiral Ali Sadi Ünsal'ın Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığını başarı ile yürüteceğine inandıklarını belirterek, kendi ticari faaliyetleri ile ilgili bilgiler verdiler.

ESER'E ZİYARET
Yazıcıoğlu ve Özer daha sonra, Amerika Birleşik Devletleri'nde kalp ameliyatı olan ve bir süre tedavi gördükten sonra Ereğli'ye dönen Gündem Gazetesi önceki sahibi, gazeteci Ali Suat Eser'i de evinde ziyaret ettiler. Eser'e 'geçmiş olsun' dileklerini ileterek, ameliyatı ve tedavi süreci hakkında bilgi alan Yazıcıoğlu; "Sayın Eser, mesleğinde duayen bir ağabeyimizdir. Rahatsızlığı döneminde sağlık durumunu sürekli olarak yakından takip etmeye çalıştık. Ameliyatının, ameliyat sonrası uygulanan tedavinin başarılı geçmesi ve yeniden aramıza dönmesi bizleri çok mutlu etmiştir. En kısa sürede kendisini toparlayacağına inanıyoruz" dedi.
Ali Suat Eser ile eşi İlkay Eser de, kendilerini bu zorlu süreçte yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür ettiler.